Asiakaspalautteita

Kommentteja asiakkailta

Olen monta vuotta tilannut Pialta personoituja kortteja. Tilaus toimii niin että kerron Pialle kortin saajasta ja Pia toteuttaa ne omalla ihanalla tyylillään. Olen myös itse saanut kaikista parhaan ja minua kuvaavan kortin Pian tekemänä. Usein Pia toteuttaa kortit tosi nopealla aikataululla.

Olen heittänyt Pialle myös ideoita erilaisista isommista töistä samaan tyyliin. Pian tekemä taulu ilahduttaa kodissamme ja upea linnunpönttö näkyy pihallamme.

Ostan nykyään kaikki korttini Pian korttipuodista. Kortit ovat kauniita ja erilaisia kuin kaupasta voi ostaa. Erityisesti olen pitänyt luontoaiheista ja suloisista eläimistä. Pian tyyli on monipuolinen akvarelleista valokuviin. On taito vangita juuri tietty koskettava hetki kuvaan tai maalaukseen.

Minulla on ystäväperhe, jonka hääkutsusta inspiroituen on Pia osannut tehdä aivan ihastuttavat hääkortin, kortin vauvakutsuille sekä tervetuloa elämään- kortit molemmille lapsille.  Tälle perhelle en enää muualta uskaltaisikaan tilata kortteja- sen verran hekin tykkäävät Pian tyylistä.
 
Kaikki muutkin tilatut kortit ovat olleet erityisen uniikkeja ja kauniita.

Olen ostanut monta vuotta Pian kortteja ja hän tekee henkilökohtaisesti persoonalliset kortit opiskeluista valmistuneille, syntymäpäiväsankareille, eläkkeelle jääville tai kaikista ilon tai surun hetken kohdanneille ihmisille laidasta laitaan. Kortit ovat persoonallisia ja erikoisia, joita on ilo ostaa ja joita ei voi saada kaupasta , joten siksikin kortin saaneet aina ihastuvat niihin ja tietävät saaneensa henkilökohtaiset ja juuri hänelle tehdyn kortit, joka eivät varmaan joudu suoraan roskikseen.

Outi

Pian kanssa pitkä yhteinen tuttavuus. Tilatessani kortteja annan muutaman vihjeen saajasta esim. harrastus, ammatti, lempiväri. Tai kerron muutamalla sanalla mitä ja millainen ”tunnelma” kortissa pitäisi olla. Ja aina, ihan aina on Pia osannut tulkita viestini oikein ja lopputulos on ollut upea. Saajat ovat olleet riemuissaan, eivät ymmärrä miten on mahdollista saada näin ihania, henkilökohtaisia, juuri heille ajateltuja kortteja.

Susanna Järvenpäästä

Yhdyn Susannan palautteeseen. Olen itse hiukan hidas ja huonokin korttien ostaja, sen tähden arvostan Piassa sitä että yksilöidyn kortin voi saada nopeallakin toimitusajalla. Pian korttipaketit on myös sellaisia että ne käy moneen tarpeeseen, sen takia minulla on niitä kaapissa varalla.

Kirsi

Tyypillinen asiakas tilaa personoituja onnittelukortteja useamman kerran vuodessa. Mietitään tarkkaan, mistä saaja pitäisi ja olisiko toteutus vaikka pieni piirros tai akvarellimaalaus vai käsintehty persoonallinen kortti.

Tarjoussettejä menee netin kautta ja niitä kysellään markkinoilla ja tapahtumissa. Yksittäisiä kortteja on myös tarjolla, mutta setillä on kerralla erilaisia kortteja varastoon.

Yritykset voivat tilata joulukortteja omilla painatuksilla. Mikäli yritys tukee jotain hyväntekeväisyyskohdetta, tulee sekin näkyviin saajille.Ja voihan sitä tilata vaikka suklaakortit henkilökunnan piristykseksi.

Päätin äskettäin, että uskallan tarjota omia maalauksiani myyntiin. Haluaisitko tarjota helppoa aihetta, jota voisin lähteä kokeilemaan? Katsotaan sitten tuliko sutta vai sekundaa. Päätät työn nähdessäsi, tehdäänkö kaupat.

Viime aikoina tuotevalikoima on kasvanut linnunpönttöihin, hyönteishotelleihin, lintulautoihin ja katuharjoihin. Näitä on mennyt ihan mukavasti.

Aikataulut vaihtelevat. Joskus uusi tuote syntyy vauhdilla, toisinaan mietintämyssy jauhaa pidempään.

Katso myös nämä:

Mikä on sinun mielipiteesi? Laita sähköpostia info (ät) piakorhonen.fi -kiitos!