Helppo kesäkurpitsalasagne

Kaksi keskikokoista kesäkurpitsaa

400 g jauhelihaa

0,5 pkt Koskenlaskija-tuorejuustoa

500 g tomaattimurskaa

0,5 dl aurinkokuivattua tomaattia

Suolaa

Basilikaa

Mustapippuria

(Kuivattuja sieniä)

150 g juustoraastetta

Viipaloi kesäkurpitsat MandoChefillä ja hienonna valkosipuli ja aurinkokuivattu tomaatti Yrttileikkurissa.

Paista jauheliha ja lisää joukkoon valkosipuli, aurinkokuivattu tomaatti ja kuivatut sienet hienonnettuna. Sulata joukkoon sulatejuusto ja lisää tomaattimurska ja mausteet. Anna hautua hetki. Laita UltraPro-vuokaan kerros kastiketta. Lisää tämän jälkeen vuorotellen kesäkurpitsaa ja kastiketta. Ripottele päälle juustoraaste ja paista 200 asteessa 45 minuuttia.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *